Skip links

Toronto

Home Renovation

An open, modern and bright family space.

Our clients envisioned an open concept design, adding a modern appeal to this dated, traditional back split. The original layout featured dark closed off rooms that were uninviting and ill-suited for entertaining. Super Seven removed the non-load bearing wall between the dining and new white kitchen, creating an open living room, kitchen layout designed for family gathering and entertainment.

A cramped entryway closet was transformed to a light, open mudroom area featuring millwork, coat hocks and storage space. As a cost-effective alternative, Super Seven refaced the stairs to match the new hardwood throughout. The glass railing delivered the modern feel the clients were aiming for, and furthered opened up the entry space to create a warm, inviting atmosphere right from the moment you step into the home.

Return to top of page